GisTH | Wie

Wie

Profielfoto

Atelier GisTH: is jong en groeit.

Atelier GisTH : is in 2012 opgericht door Eric Ritsma.

Atelier GisTH :ontwerpt in nauw overleg met haar opdrachtgevers oplossingen voor ruimtelijke problemen in de breedste zin van het woord.

 

De keuze voor de aanduiding als atelier is geen toevallige, het is mijn overtuiging dat het ontwerpen en realiseren van een project niet samengevat kan worden als de prestatie van 1 persoon of naam. Het werken met particuliere maar ook de profesionele opdrachtgevers vraagt om een intensieve samenwerking tussen adviseurs, uitvoerders en betrokken instanties.

Na studies in Utrecht (HKU), Sydney (UNSW) en Amsterdam (AvB) ben ik sinds 2002 werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus in binnen en buitenland. In 2011 heb ik besloten afscheid te nemen van de maatschap en mijn carrière onder de naam atelier GisTH voort te zetten. Samen met een collectief van zelfstandigen en specialisten staan wij voor een leefbare en hedendaagse architectuur.

Om dit te waarborgen kunt u bij mij terecht voor een volledige begeleiding: van de eerste kennismaking tot de oplevering.